Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Οι φορείς ζητούν τη μεγίστη δυνατή διεύρυνση του Αγρινίου

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 4/14/2010 08:22:00 μ.μ.

Αλλά ο δήμαρχος Θεστιέων επιμένει για τον παρατριχώνιο δήμο
Συνεχίζεται η διαβούλευση της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας για το χωροταξικό του «Καλλικράτη». Σήμερα λαμβάνει χώρα η σύσκεψη στην Κατούνα αύριο στο Αγρίνιο (Πέμπτη 15/4 , ώρα 19:00 ,στο Παπαστράτειο Μέγαρο) και την Παρασκευή στην Αμφιλοχία .
Η ευκαιρία να διατρανωθεί η κυριαρχούσα άποψη για τη μέγιστη δυνατή διεύρυνση του δήμου Αγρινίου δίνεται στην αυριανή σύσκεψη στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Σε πείσμα όσων εργάζονται ακόμη για την ενσωμάτωση του δήμου Στράτου στην Αμφιλοχία και των δήμων Θεστιέων και Παραβόλας σε ένα παρατριχώνιο …μόρφωμα διευρύνεται το μέτωπο για τη μεγαλύτερη δυνατή διεύρυνση του Αγρινίου, με τη συνένωση των δήμων Νεάπολης, Στράτου, Θεστιέων, Παραβόλας , Αγγελοκάστρου, Παναιτωλικού, Παρακαμπυλίων. Αυτή την κατεύθυνση υποδεικνύουν το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ, η Ομοσπονδία Επαγγελματιοβιοτεχνών αλλά και άλλοι φορείς που θα εκφραστούν αύριο.
Αντιθέτως υπέρ της δημιουργίας Δήμου με όλους τους Παρατριχώνιους Δήμους Θεστιέων, Παραβόλας, Θέρμου, Μακρυνείας και Αρακύνθου τάσσονται με νέα ανακοίνωση μικρός αριθμός δημοτικών παράγοντων των δήμων προεξάρχοντος του δημάρχου Θεστιέων Δημήτρη Τραπεζιώτη.