Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Νέα από το Αστυνομικό Δελτίο

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 4/16/2010 06:33:00 μ.μ.

Παράνομος οίκος ανοχής στο Παναιτώλιο

Χθες Πέμπτη και ώρα 09:30 από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη στο Παναιτώλιο μία ημεδαπή, γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθηκε ως προσωρινά υπεύθυνη να λειτουργεί οίκο ανοχής, ο οποίος στεγάζεται σε οίκημα ημεδαπού από το οποίο ενοικίασε για το σκοπό αυτό και να εργάζεται εντός αυτού χωρίς να έχει εφοδιαστεί με πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος επ’ αμοιβή εκδιδομένων προσώπων, να μην έχει υποβληθεί στους Ιατρικούς ελέγχους και να μην έχει εφοδιαστεί με άδεια εγκατάστασης και χρήσης του οικήματος.Ημεδαπός απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Φάρσα για βόμβα στο Γυμνάσιο Μαλεσιάδας
Την 15-4-2010 και ώρα 11:15 άγνωστός άνδρας τηλεφώνησε στο Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και ανέφερε ότι στο Γυμνάσιο Μαλεσιάδας έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Αστυνομικοί του Α.Τ. Εμπεσού περί ώρα 11:30, μετέβησαν στο ανωτέρω σχολείο και σε συνεργασία με τον Δ/ντή του σχολείου εκκενώθηκαν οι αίθουσες διδασκαλίας και απομακρύνθηκαν οι μαθητές για λόγους ασφαλείας. Από την έρευνα που διενεργήθη ουδέν ανευρέθη. Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Εμπεσού.

Τρεις Ρομά συνελήφθησαν
Την 15-4-2010 και ώρα 11:30 στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τρεις ημεδαπές ROMA οι οποίες ενεργώντας από κοινού αφήρεσαν από ημεδαπή με τη μέθοδο της απασχόλησης το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Μόλυναν με λύματα χοιροτροφικής μονάδας τη Βουλκαρία
Την 15-4-2010 και ώρα 14:00 στην περιοχή Φραξιά – Βόνιτσας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διότι διατηρούσαν και λειτουργούσαν χοιροτροφική μονάδα και διοχέτευαν τα λύματα στη λίμνη Βουλκαριά στερούμενοι σχετικής αδείας. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Την 15-4-2010 και ώρα 17:00 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, συνελήφθη ημεδαπός διότι κατείχε αποξηραμένη ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους δέκα γραμμαρίων. Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Την 15-4-2010 και ώρα 22:00 στο 91 χ/μ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ΑΔ. Ακαρνανίας συνελήφθησαν 2 ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 4,5 γραμμαρίων. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Παράνομα οπλοφορούσε Κατουνιώτης
Την 13-4-2010 και ώρα 07:50μ.μ. από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη ημεδαπός διότι ύστερα από νομότυπη έρευνα που ενήργησαν στην οικία του στην περιοχή Κατούνας ανεβρέθησαν: Ένα πιστόλι μάρκας P.BERRETTA C/L 944, δύο κενές γεμιστήρες, 208 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 52 φυσίγγια πολεμικού τουφεκίου.