Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Μεσολογγίτης υποψήφιος καλεί …Σαμαρά

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 4/06/2010 08:25:00 μ.μ.

Μπορεί στη Νέα Δημοκρατία ακόμη να αναζητούν το πλαίσιο με το οποίο θα οδεύσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο Αντώνης Σαμαράς όμως μπορεί να πάρει ιδέες από τον Ιωάννη Καρανικόλα. Αρκεί να διαβάσει την επιστολή που του έστειλε ο Μεσολογγίτης Γιατρός. Ο Γ.Καρανικόλας, δημοτικός σύμβουλος με τον Γ.Πρεβεζάνο, έκανε το δ η μ ο τ ι κ ο σ υ ν δ υ α σ μ ό " Ε ν ε ρ γ ό ς Π ο λ ί τ η ς " και απέστειλε στον πρόεδρο της Ν.Δ. αίτηση ζητώντας τη στήριξη του ως υποψηφίου δήμαρχου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Την κοινοποίησε και στα κομματικά όργανα, και τους βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ.
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ονομάζομαι Καρανικόλας Ιωάννης, είμαι ένας νέος επιστήμονας με αγάπη και όρεξη για αγώνα και προσφορά για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και της εικόνας του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου. Αποφάσισα να σας γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον μου να ασχοληθώ με την τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα ως Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Είμαι Επικεφαλής μιας ομάδας πολιτών, του Δημοτικού Συνδυασμού " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ " του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» αυτοσυστήνεται ο κ. Καρανικόλας.
Γράφει πολλά, καταθέτει τις απόψεις του για τα θέματα του πολιτικού συστήματος και μεταξύ άλλων επισημαίνει:» ως μέλος της δημοκρατικής Παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ως Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου η προσωπική μου άποψη, κύριε Πρόεδρε, για το « χρίσμα » κάθε Υποψήφιου Δημάρχου, είναι ότι πρέπει να δίνεται από τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του κάθε Δήμου. Ο λαός είναι αυτός που κρίνει τις πολιτικές και τους πολιτικούς, ας τον αφήσουμε να επιλέξει τον καλύτερο και αυτός θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου». Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει;