Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Tελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 11/20/2009 08:44:00 μ.μ.

Συνάντηση εργασίας με θέμα ενημέρωση και προγραμματισμός εκδηλώσεων, του τοπικού δικτύου για την παιδική παραμέληση-κακοποίηση οργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας. Η σύσκεψη, στην οποία έχουν προσκληθεί όλα τα μέλη του δικτύου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 στις 11:00 το πρωί, στην Αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας με αντικείμενο τα τρέχοντα θέματα της αυτοδιοίκησης, το σχέδιο νόμου για τις προσλήψεις και το ετήσιο συνέδριο της ΤΕΔΚ.

Πολυμελής επιχειρηματική αποστολή από την Εσθονία βρέθηκε στο Μεσολόγγι, ύστερα από πρόσκληση της Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας για τη διερεύνηση σύναψης εμπορικών συμφωνιών και ανταλλαγών, για τοπικά αλιευτικά προϊόντα. Επισκέφθηκε παράλληλα το Δημαρχείο Μεσολογγίου όπου ο δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος προσέφερε στους επικεφαλής της αποστολής αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του Δήμου καθώς και έντυπο υλικό.

Οι Διοικούσες Επιτροπές των Περιφερειακών Τμημάτων Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ, διοργανώνουν κοινή σύσκεψη που με τους Νομάρχες, Δημάρχους των περιοχών απ’ όπου διέρχεται η Ιόνια οδός, υπηρεσιακούς παράγοντες της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων - Οδικοί Άξονες Παραχώρησης, και εκπροσώπου της «Νέα Οδός Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης», την Πέμπτη 26/11/2009 και ώρα 18:00 στην πόλη της Άρτας στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Σκοπός της σύσκεψης είναι να συζητηθούν τα θέματα που θα δώσουν τη δυνατότητα επιτάχυνσης των διαδικασιών που αφορούν τις απαλλοτριώσεις των χώρων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου ώστε να παραδοθούν το ταχύτερο δυνατό στον παραχωρησιούχο, την έγκριση των κάθε είδους περιβαλλοντικών και άλλων αδειοδοτήσεων, κ.λ.π. σε όλο το μήκος του άξονα της Ιόνιας Οδού, ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου το συντομότερο δυνατό.

Το «Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας»
οργανώνει Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Μάγοι, ξόρκια και φυλαχτά. Η μαγεία στον αρχαίο και χριστιανικό κόσμο»στις 28 Νοεμβρίου 2009, στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου Το Συμπόσιο πραγματοποιείται με τη συμπαράσταση του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αγρινίου.