Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Τελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 11/20/2009 11:05:00 π.μ.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα υπάρξει διακοπή νερού στο Αγρίνιο από 07:00 το πρωί έως τις 3:00 μ.μ., για την ολοκλήρωση των εργασιών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του συνδέσμου για την κατασκευή - διάνοιξη του τούνελ της νέας περιμετρικής οδού.

Σε δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά προχώρησε ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Παπαναστασίου. " Στηρίζω την υποψηφιότητά του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, με λόγο στα μέλη του και αλληλεγγύη ανάμεσά τους " σημειώνει μεταξύ άλλων.

Την αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων Β2, Γ5 και Ε2 του 2ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου και του τμήματος Β2 του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου «Παλαμαϊκή Σχολή», για εφτά μέρες, αρχόμενη από σήμερα (20-11-09) αποφάσισε ο νομάρχης Θύμιος Σώκος λόγω των κρουσμάτων της Νέας Γρίπης.

Eνόψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκεμβρίου, το Δικτύου Φορέων ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας θα διοργανώσει Ημερίδα, στις 27 Νοεμβρίου 2009, ημέρα Παρασκευή, στις 10.00π.μ., στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας.Στην Ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν το έργο τους όλοι οι φορείς για ΑμεΑ της Αιτωλοακαρνανίας.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί τη Δευτέρα ο πολιτευτής (το 2000 και το 2007) Χρήστος Μοσχανδρέου και αναμενεται να εκδηλώσει τη στηρίξει στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Το νέο "ενιαίο άστυ" που δημιουργείται από τις ανατολικές παρυφές της Ναυπάκτου μέχρι τις δυτικές της Πάτρας, θα είναι το θέμα του δημόσιου διαλόγου με γενικό τίτλο «ΖΕΥΞΙΟΥΠΟΛΗ: Το χθεσινό αύριο είναι σήμερα Πολιτική στρατηγική για τη μετάβαση στη νέα περιφερειακή μητρόπολη γύρω από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου». Τις απόψεις τους για το θέμα θα καταθέσουν οι Δημήτρης Κατσικόπουλος (Νομάρχης Αχαϊας), Ανδρέας Φούρας (Δήμαρχος Πατρέων), Θανάσης Παπαθανάσης (Δήμαρχος Ναυπάκτου), Χρήστος Λιακόπουλος (Δήμαρχος Ρίου) και Γιώργος Κολοβός (Δήμαρχος Αντιρρίου), ενώ έχει προσκληθεί και η Γενική Γραμματέας Χωροταξίας & Αστικής Ανάπλασης κ. Μαρία Καλτσά. Η εκδήλωση, της οποίας χορηγός είναι η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φετινού FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της Πάτρας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και ώρα 6μμ στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.