Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Τελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 11/26/2009 06:24:00 μ.μ.

Συνεδρίασε σήμερατο πρωί στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, το Τοπικό Δίκτυο Φορέων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της Παιδικής παραμέλησης και κακοποίησης.Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός συγκεκριμένων δράσεων και πρωτοβουλιών με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Τοπικής κοινωνίας, για την προστασία των παιδιών καθώς και για την αποτελεσματική στήριξη της ελληνικής οικογένειας.Μετά από εισήγηση της αρμόδιας Αντινομάρχη Έφης Στεργίου-Λαχανά αποφασίσθηκαν να πραγματοποιηθούν άμεσα οι εξής εκδηλώσεις:Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δημητρούκειο Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου και στο 2ο Ειδικό Σχολείο Αγρινίου με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία. (Πέμπτη - Παρασκευή 3 & 4 Δεκεμβρίου 2009). Ημερίδα με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία & Παιδική Κακοποίηση» στο Δημοτικό Μέγαρο Θέρμου. (Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009).

Η Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. διοργανώνει την ετήσια συνεστίαση το Σάββατο 28 Νοέμβρη και ώρα 20.30 στην ταβέρνα «ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ» στο Γιαννούζι Αγρινίου. Την μουσική θα επιληφθεί η ορχήστρα «Μινόρε».

Από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού και των συναλλασσόμενων πολιτών με τις υπηρεσίες, ιδρύεται Γραφείο Αλιείας στη Βόνιτσα στα πλαίσια της επικείμενης τροποποίησης του Οργανισμού των υπηρεσιών της Νομαρχίας.Έως ότου εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ, έχει ήδη μετακινηθεί ιχθυολόγος της Υπηρεσίας Αλιείας στην Βόνιτσα, με έδρα τα γραφεία του εκεί Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αλιείας καθώς και την διευκόλυνση των αλιέων της περιοχής του Αμβρακικού, της Παλαίρου και του Μύτικα. (Τηλ. Επικοινωνίας 2643022090).

Συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει την Κυριακή 29/11/2009 και ώρα 11πμ, στην Κατοχή Οινιάδων, στο καφενείο Ρουπάκη , με θέμα:"Οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και ιδιαίτερα στα προιόντα των σιτηρών, αραβόσιτου και ελιάς"Ομιλητές θα είναι οι Κοτοπούλης Σπύρος και Μωραίτης Νίκος.