Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Aστυνομικό δελτίο

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 11/23/2009 11:33:00 π.μ.

Από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Ακαρνανίας συνελήφθη ενήλικος ημεδαπός, κάτοικος Λευκάδας, γιατί σε έλεγχο την 21/11/ και ώρα 11:00 στην Αμφιλοχία διαπιστώθηκε πως κατείχε παράνομα επτά αρχαία νομίσματα. Στα πλαίσια της ενεργηθείσας προανάκρισης από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, ενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη είκοσι (20) νομίσματα διαφόρων αρχαιολογικών περιόδων, μία μαρμάρινη στήλη τριάντα περίπου εκατοστών ύψους, επτά τμήματα αρχαία πήλινων αντικειμένων και τρεις φωτογραφίες που απεικονίζουν αρχαία αντικείμενα. Δράστης με την σε βάρος του δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.

Σε συνεργασία αστυνομικών του Α.Τ. Κατούνας και του Α.Τ. Αμφιλοχίας, συνελήφθησαν τέσσερις ενήλικες ημεδαποί, κάτοικοι Άρτας, οι οποίοι στις 11:30 της 21ης Νοεμβρίου στο Σπάρτο Αμφιλοχίας, εισήλθαν σε ιδιωτική κατοικία σπάζοντας το τζάμι εξωτερικού παραθύρου και αφήρεσαν χρηματικό ποσό 22 ευρώ ,προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαφύγουν με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου αναζητείται ενήλικας ημεδαπός roma, κάτοικος Πατρών, γιατί στις 12:00 ώρα της 21/11 στο Αγρίνιο με τη χρήση της βίας αφήρεσε από ενήλικη γυναίκα της ίδιας φυλετικής ομάδας, 2.800 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 1.300 ευρώ.