Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Τελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 12/03/2009 12:34:00 μ.μ.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Ματαράγκας θα λάβει χώρα η παρουσίαση του Α΄ Σταδίου της μελέτης του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) του Δήμου Αρακύνθου.

Το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην τελετή βράβευσης των μαθητών του Νομού μας που διακρίθηκαν στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Μαθηματικών “Παιχνίδι και Μαθηματικά”. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 10:30 π.μ.στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 Αγρίνιο).

Ημερίδα με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και Παιδική Κακοποίηση» οργανώνει το Τοπικό Δίκτυο Φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής Κακοποίησης-Παραμέλησης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού μεγάρου του Δήμου Θέρμου.Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμου και οργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, Το «Χαμόγελο του Παιδιού», τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, την Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.Α. και το Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε χθες στην ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που συγκάλεσε η Υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου με αντικείμενο την ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων για όλα τα ζητήματα της εκπαίδευσης στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά ΕΔΩ.

Συνάντηση εργασίας, μεταξύ του αρμοδίου για θέματα Εμπορίου, Αντινομάρχη κ. Δημοσθένη Καπώνη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε χθες με αντικείμενο την αντιμετώπιση σειράς θεμάτων τα οποία άπτονται του εμπορικού κόσμου του δήμου Μεσολογγίου. Αναλυτικά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Και στα δύο ρεύματα της παράκαψψης Αγρινίου, της Ιόνιας Οδού, διεξάγεται κανονικά από χθες η κυκλοφορία. Έληξε η διακοπή της κυκλοφορίας που λόγω εργασιών είχε επιβληθεί στο ένα ρεύμα.

Συνελήφθησαν χθες στην Δ.Δ. Παπαδάτων του Δήμου Aρακύνθου από αστυνομικούς του Τ.Α Μεσολογγίου ένας 51χρονος ημεδαπός άνδρας και δύο αλλοδαπές γυναίκες , υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 33 και 29 αντίστοιχα για μαστροπεία. Από την προανάκριση που ενήργησε το Τ.Α Μεσολογγίου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς δράστης, υπεύθυνος λειτουργίας καταστήματος (Καφετέρια- Μπαρ), ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, απασχολούσε, και προήγαγε στην πορνεία κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία τις ανωτέρω αλλοδαπές, οι οποίες εκδίδονταν με αμοιβή χωρίς να κατέχουν πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.