Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Tελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 12/16/2009 06:30:00 μ.μ.

Με απόφαση του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου, το Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών Αγρινίου, θα δέχεται πολίτες, κατ΄ εξαίρεση, την Παρασκευή και το Σάββατο (18-19/12/2009).Η Υπηρεσία, θα δέχεται το κοινό από τις 8:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. μόνο για την παραλαβή των δικαιολογητικών αποζημίωσης (οικονομικό κίνητρο) απόσυρσης οχημάτων

Μύτικας. Πιο κοντά έρχεται ο στόχος της ανέγερσης νέου κτιρίου για το Κέντρο Υγείας Μύτικα. Ολοκληρώθηκε ο φάκελος των μελετών και οι διαδικασίες βρίσκονται στο στάδιο της οικοδομικής άδειας για τη δημοπράτηση του έργου.

Αγρίνιο. Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται στο Αγρίνιο την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από 8:00π.μ. έως 14:30μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Οργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το δήμο Αγρινίου και το «Σύλλογο Παιδιών με θαλασσαιμία».

Ναύπακτος. Η διαδικασία για την αγορά οικοπέδου στη θέση «Ξηνοροδιά» Ναυπάκτου για την ανέγερση του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου ξεκινά με απόφαση που πήρε προχθές το νομαρχιακό συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας.

Ζευγαράκι .Το Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Ζευγαρακίου μετά τις επιτυχημένες περιβαλλοντικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε τις προηγούμενες χρονιές για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, με το νέο έτος 2010 θα υλοποιήσει το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο «Φυσικό Πάρκο, ο Δήμος Αρακύνθου». Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιτόπιες έρευνες στο πεδίο, γραπτές εργασίες, ερωτηματολόγια, εισηγήσεις, οπτικοακουστικό υλικό με διαλέξεις και προβολή ντοκιμαντέρ, φωτογραφικό λεύκωμα, περιβαλλοντικά παιχνίδια, δημιουργία ενημερωτικών εντύπων, συμμετοχή του σχολείου σε διαγωνισμό κτλ.