Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Αγρίνιο

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 12/14/2009 12:29:00 μ.μ.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας ,από το δήμαρχο Αγρινίου κ.Παύλο Μοσχολιό, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ήταν η πρώτη από τις εκδηλώσεις εορτασμού των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν βροχερός ,πλήθος κόσμου γέμισε την πλατεία η οποία είχε στολιστεί στα χρώματα των Χριστουγέννων, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να δεσπόζει. Στη γιορτή συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Βασίλη Κονήδα.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, στο χαιρετισμό του ευχήθηκε στον αγρινιώτικο λαό χρόνια πολλά τονίζοντας ότι «μέσα από τη σημερινή εκδήλωση προσπαθούμε να δώσουμε χριστουγεννιάτικες νότες αυτές τις γιορτινές μέρες αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο καθένας μας και στη συνέχεια φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο». Το υπόλοιπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :Στις 26 - 27 Δεκεμβρίου στο δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» θα προβληθεί η ταινία «το αλογάκι της Γουϊνκι» στις 11.00 π.μ με είσοδο ελεύθερη. Στις 27 Δεκεμβρίου στις 12.00 π.μ στην πλατεία Δημοκρατίας θα λάβει χώρα συναυλία με το μουσικό σχήμα «Άτροπον».
Στις 30 Δεκεμβρίου στις 12.00 π.μ η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου θα δώσει την παράσταση «SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN WITH MUSIC» στην πλατεία Δημοκρατίας και στις 2 -3 Ιανουαρίου θα προβληθεί η ταινία «HAPPY FEET» στις 11.00 π.μ στο δημοτικό κινηματογράφο Άνεσις.