Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Ερώτήσεις για σημαντικά θέματα του νομού

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 2/09/2010 02:24:00 μ.μ.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο για την επαναλειτουργία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στη Ναύπακτο.
κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής , με τη συνυπογραφή των Βουλευτών Ανδρέα Μακρυπίδη και Σοφίας Γιαννακά. «Ως γνωστό η υπηρεσία Σ.ΕΠ.Ε στην πόλη της Ναυπάκτου λειτουργούσε μέχρι και το έτος 1998, όπου και αποφασίσθηκε η μεταφορά της στο Μεσολόγγι. Δεδομένου της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης μεταξύ των αστικών κέντρων στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κρίνεται αναγκαία η αποκέντρωση των Δημοσιών Υπηρεσιών με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία τους, για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της. Ως εκ τούτου απαραίτητη κρίνεται η επαναλειτουργία της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Εργασίας στην πόλη της Ναυπάκτου" αναφέρεται στην Ερώτηση.
Επιπρόσθετα, ερώτηση κατέθεσε ο Π.Κουρουμπλής προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με θέμα την άμεση κάλυψη θέσης αναισθησιολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Την συνυπογράφουν επίσης οι Βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης και κα. Σοφία Γιαννακά
Εξάλλου αναφορά κατέθεσε στη Βουλή Παναγιώτης Κουρουμπλής προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Θέμα της αναφοράς η αστυνόμευση στο Δήμο Αλυζίας εξαιτίας και των σημαντικών συμβάντων που παρατηρήθηκαν στην περιοχή λόγω έλλειψης αστυνόμευσης.