Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Ενημέρωση...

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 2/02/2010 05:05:00 μ.μ.

Πρόσκληση από το
Δίκτυο Φορέων για ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας

Το Δίκτυο Φορέων για ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην εναρκτήρια συνάντηση της ολομέλειάς του για το έτος 2010.
Στο πλαίσιο των εργασιών της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο, θα κόψουμε τη βασιλόπιτα του Δικτύου, με τις ευλογίες του οικείου Ποιμενάρχη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κυρίου Ιερόθεου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρίου Κοσμά, στο κέντρο «Φλοίσβος» στην παραλία Ψανής, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι.
Στην εκδήλωσή μας αυτή, που υποστηρίζεται από τη Γέφυρα Α.Ε. έχουν προσκληθεί οι βουλευτές του νομού μας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, οι Δήμοι, οι Αρχές του Νομού και τα Μέσα Ενημέρωσης.
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και Καλή Αντάμωση.
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας απαγορεύει την κυκλοφορία παντός οχήματος στη χιλιομετρική θέση 1+050 ως χιλιομετρική θέση 1+150 της οδού Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου μέχρι και την 31-5-2010. Η δε κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Παλλάδος και Κομνηνών, λόγω κατασκευής επί της οδού Αγίου Χριστοφόρου σήραγγας.
Κατά το χρονικό διάστημα εκτροπής της κυκλοφορίας θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων δηλαδή θα τοποθετηθούν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. εμπόδια για την ημέρα και φωτεινά σήματα για τη νύχτα με μέριμνα του υπευθύνου εργολάβου κατασκευής του έργου.
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του την Τσικνοπέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 9:30μ.μ. στο Κέντρο «Amaro» στο Αγρίνιο (εθνική οδός Αγρινίου – Μεσολογγίου). Τους παρευρισκόμενους θα ψυχαγωγήσει ζωντανή λαϊκή ορχήστρα.
Παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος των 8 Αιτωλοακαρνάνων πρωθυπουργών θα λάβει χώρα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 7:30μ.μ. το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο παρουσιάζουν ο πρώην υπουργός Σάκης Πεπονής ο αντινομάρχης Παναγιώτης Κατσούλης ο δημοσιογράφος της ΕΤ3 Παντελής Σαββίδης και ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου. Συντονίζει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ STAR Δήμητρα Λαοπόδη. Συνδιοργάνωση δήμος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου και η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Η ΕΞΟΔΟΣ».