Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Σφοδρή επίθεση από τη Σοφία Γιαννακά για την Περιφέρεια

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 5/12/2010 12:25:00 μ.μ.

«Μεγάλο τμήμα του πολιτικού προσωπικού δέχθηκε βολές για την απουσία του από τον αγώνα για αλλαγή περιφέρειας. Θεωρείται ότι έχουν βάση αυτές οι επικρίσεις ;” ερωτάται η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ και τον Δημήτρη Παπαδάκη. Η απάντησή της είναι ιδιαίτερα σκληρή:
«Ποτέ δεν έγινε συζήτηση για αλλαγή περιφέρειας. Όλες οι περιφέρεις στην Ελλάδα έμειναν στα παλιά τους όρια. Αν άλλαζαν θα έπρεπε να επαναδιαπραγματευθούμε το ΕΣΠΑ. Ποιος θέτει θέμα αλλαγής περιφέρειας στην Αιτ/νια; Μόνο αυτοί που έχουν προσωπικό όφελος και λέγοντας ψέματα η ανακρίβειες νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατούν τους πολίτες. Είναι οι ίδιοι που κρατούν ακίνητη και αγκυλωμένη την Αιτ/ναι τα τελευταία 30 χρόνια, αυτοί που την καταδίκασαν στην απερήμωση και στην απώλεια 20 μονάδων ΑΕΠ. Έμαθα ότι ο κύριος Τσιχριτζής κινητοποιήθηκε για δήθεν αλλαγή της περιφέρειας. Ας ασχοληθεί ο κ. Τσιχριτζής με την ελλειμματική ανάπτυξη, την καλπάζουσα ανεργία, την αστυφιλία στο εσωτερικό του νομού. Και όχι με μία συζήτηση που δεν τον αφορά».
Σημειώτεον ότι μεταξύ αυτών που τάχθηκαν υπέρ της αλλαγής της Περιφέρειας είναι εκπρόσωποι πολλών φορέων και κορυφαία πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο ΔΣταμάτης, ο νομάρχης Θ.Σώκος και ο δήμαρχος Αγρινίου Π.Μοσχολιός.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη