Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ημιμαραθώνιο

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 3/19/2010 11:13:00 π.μ.

Απο το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου
Ανακοινώνεται ότι την 21-03-2010, ημέρα Κυριακή, από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα πραγματοποιηθεί ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Μιχάλη Κούση.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την 11:00 ώρα από την 15+900χ/θ της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου (οικισμός ΒΑΡΕΙΑΣ) και θα διεξαχθεί στη διαδρομή: Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου (Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινούργιο), Επαρχιακή οδό Παναιτωλίου – Καινουργίου (Παναιτώλιο), Κόμβο Παναιτωλίου, Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα (63,750 έως 67χ/μ) και στη δημοτική οδό Χ. Τρικούπη του Δήμου Αγρινίου σε όλο το μήκος της, τερματίζοντας περί ώρα 14:00 στην Πλατεία Δημοκρατίας.
Για την ασφαλή διέλευση των αγωνιζομένων και των λοιπών συμμετεχόντων, παρακαλούμε τους πολίτες των περιοχών που θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος αγώνας να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στις ανωτέρω οδούς, από ώρα 08:00 της 21-03-2010 μέχρι πέρατος του αγώνα και να αποφύγουν την κυκλοφορία στις οδούς αυτούς κατά το χρόνο διεξαγωγής του.
Από την υπηρεσία μας θα διακόπτεται, σταδιακά, ή θα επιτρέπεται, ανάλογα η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα. Σταθμευμένα οχήματα που δεν θα μετακινηθούν έγκαιρα από τους κατόχους τους, θα απομακρυνθούν από την υπηρεσία μας με γερανοφόρα οχήματα.

Τροχαία Αγρινίου