Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Aνακοίνωση της Δ.Κ.Μ.

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 1/05/2010 10:40:00 π.μ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 διεξήχθη στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας η Γενική Συνέλευση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών. Στην εν λόγω συνέλευση έγινε απολογισμός της τριετίας που παρήλθε καθώς κι η εκλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας (σύμφωνα με το καταστικό) για τις επόμενες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο του 2010.Υποψηφιότητα έθεσαν ο συνάδελφος Πολιτικός Μηχανικός Θεόδωρος Κασόλας απο το Θέρμο κι ο συνάδελφος Πολτικός Μηχανικός Κωνσταντίνος Ρόκος απο το Αγρίνιο, αμφότεροι με μακρά κι ουσιαστική πορεία στα δρώμενα του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και πολύ αξιόλογοι συνάδελφοι. Απο την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε επικεφαλής ο Κωνσταντίνος Ρόκος.
Θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στους δυο υποψηφίους που με την παρουσία τους, με την τοποθέτησή τους και με τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης απέδειξαν ότι η παράταξή μας έχει άξια στελέχη με ποιότητα και βάθος.
Υπάρχει μεγάλη ευφορία στις τάξεις των μελών μας, τόσο για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για μια ακόμη φορά όσο και για την συμμετοχή. Η προσέλευση των μελών μας ήταν αθρόα κι ανευ προηγουμένου. Αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί αφετηρία για μια νεά αρχή.
Σημαντική ήταν επίσης κι η παρουσία εξαιρετικά πολλών νέων συναδέλφων. Η θέληση κι ο ενθουσιασμός που διακρίνεται στο βλέμμα τους δίνει δύναμη κι ενέργεια στην παράταξη μας, ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει με πρόσθετες ευθύνες.
Όλοι μαζί θα δώσουμε ακόμη μια δύσκολη μάχη για να διατηρήσουμε την ΔΚΜ εκεί που είναι τα τελευταία χρόνια...Πρωτοπόρο στο Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτ/νίας.
Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας (ΔΚΜ – Συνεργαζόμενοι) Ρόκος Κωνσταντίνος αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη του σκοπού μας που είναι η εκλογική νίκη, η περαιτέρω ανάδειξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου κι η αναβάθμιση του κύρους των μηχανικών.
Τέλος το Δ.Σ. και τα μέλη της ΔΚΜ Ν. Αιτωλ/νίας ευχαριστούν θερμά το συνάδελφο και νυν πρόεδρο του ΤΕΕ Γεώργιο Παπαναστασίου για τις δυο εκλογικές νίκες στις οποίες οδήγησε την παράταξή μας καθώς και για την επιμελητηριακή του δράση και του εύχονται κάθε επιτυχία σε ότι στο μέλλον κληθεί να υπηρετήσει.

Με ευχές για ένα ευτυχισμένο, υγιές και δημιουργικό 2010
Ο πρόεδρος της ΔΚΜ Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Παναγιώτης Δ. Ψυλλιάς