Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Επεσε στα πέναλτι (7-8) ο Παναιτωλικός

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 10/27/2009 07:03:00 μ.μ.


Με ανάμικτα συναισθήματα αποχώρησαν χθες οι οπαδοί του Παναιτωλικού που κατέκλυσαν το γήπεδο της αγρινιώτικης ομάδας. Η μεγάλη πίκρα της ήττας στα πέναλτι από μία ομάδα της Α΄ Εθνικής , καλύφθηκε από την ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίχτες του Παναιτωλικού που κοίταξαν στα μάτια έναν αντίπαλο σαν τον Πανιώνιο.

Από την αναμέτρηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις και διακοπές καθώς στο 20΄ μπήκαν στο γήπεδο 50 άτομα του Πανιωνίου και στο 42΄ διακόπηκε το παιχνίδι για 3 λεπτά. όταν έπεσε ένα μπουκάλι από την μικρή κερκίδα και ο ερειστικότατος Μανιάτης το πήγε επιδεικτικά στον διαιτητή πυροδοτώντας μικροσυμπλοκές και τη διακοπή. Οξύνθηκε η κατάσταση αλλά τα πράγματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ένταση καταγράφηκε και στο τέλος μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και των αστυνομικών δυνάμεων.


Γκόγκιτς: Ψηλά το κεφάλι
Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Παναιτωλικού Σίνισα Γκόγκιτς υποστήριξε τα εξής:»Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η ομάδα μου έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Δώσαμε μεγάλες δυνάμεις αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Για μένα είναι νικητές οι παίχτες μου. Ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο. Είχαμε κάποιες μικρό-ευκαιρίες αλλά λόγω της λάσπης του αγωνιστικού χώρου , δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Τα πέναλτι είναι ρωσική ρουλέτα και του Μπαμπανιώτη του λείπει η εμπειρία και δεν είχε την υπομονή να περιμένει να χτυπήσει πρώτα ο αντίπαλος τη μπάλα.Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε τη δουλειά καθώς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και πρέπει να ξεκουραστούμε. Αυτή η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο που με την πάροδο θα δέσει». Ο παίκτης Παναιτωλικού Μιχάλης Μπακάκης ευχαρίστησε «τον κόσμο που για άλλη μια φορά μας στήριξε στο σημερινό παιχνίδι» και πρόσθεσε:»Είχαμε πολύ καλή απόδοση, μπορούσαμε να βγούμε νικητές αλλά τελικά πήγαμε στα πέναλτι και χάσαμε την πρόκριση. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο».