Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 4/01/2010 12:12:00 μ.μ.

Την 30η Μαρτίου και ώρα 07:00 από Αστυνομικούς της Υ.Α. Αγρινίου σε συνεργασία με το Α.Τ. Αμφιλοχίας συνελήφθη στην Αμφιλοχία ένας ημεδαπός υπήκοος διότι ως υπεύθυνος καταστήματος «Βιβλιοπωλείου – παιχνίδια» κατελήφθη να κατέχει προς πώληση 500 κροτίδες και 4.470 τεμάχια παιδικά αθύρματα στερούμενος άδειας αγοράς και εμπορίας.
Τις νυχτερινές ώρες της ίδιας ημέρας από Αστυνομικούς της Τ.Δ.Ν. Αγρινίου, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος, να κατέχει 9,7 γρ. κοκαΐνης. Δράστης κατά τον χρόνο του ελέγχου απέρριψε τα ναρκωτικά στο έδαφος με σκοπό την απόκρυψη. Επιπλέον αυτός στερείτο άδειας οδήγησης αυτοκινήτου. Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.Εξ'αλλου από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Α.Δ. Ακαρνανίας συνελήφθη ημεδαπός υπήκοος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κάνναβης). Ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.Οι δράστες με τις σχηματισθείσες σε βάρος των δικογραφίες προσαχθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Την Τετάρτη 31η Μαρτίου και ώρα 00:30 από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο 99ο χλμ. Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει ΙΧΕ αυτοκίνητο 4 ενήλικες αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών της εισόδου και παραμονής των στη χώρα εγγράφων.
Συλληφθείς δράστης, καθώς επίσης συλληφθέντες μεταφερόμενοι λαθρομετανάστες, μετά της κατ’ αυτών σχηματισθείσας δικογραφίας, θα προσαχθούν στον αρμόδιο για άσκηση ποινικής δίωξης κ. Εισαγγελέα. Το χρησιμοποιηθέν μεταφορικό μέσο κατασχέθηκε.