Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Αισιοδοξία Ραγκούση και επισκέψεις σε ρυθμούς "πολυβόλου"

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 2/19/2009 01:12:00 μ.μ.


Αισιόδοξος για αυτοδύναμη νίκη του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης στην ομιλία του στο Αγρίνιο σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. …
Το προεκλογικό στο ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι συνεχίζονται οι επισκέψεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Νομό με ρυθμούς πολυβόλου καθώς έπονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα Λοβέρδος, Βενιζέλος και Γκερέκου. Ο Α. Λοβέρδος θα μιλήσει σε αντίστοιχη εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Ανακτορίου την ερχόμενη Παρασκευή. Ο Ε. Βενιζέλος θα μιλήσει στη συνεστίαση των τοπικών οργανώσεων του Μεσολογγίου ενώ η Α. Γκερέκου θα έρθει να μιλήσει στις 8 Μαρτίου στην εκδήλωση του Τομέα Γυναικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Ένα άλλο ενδεικτικό σημείο της προεκλογικής ετοιμότητας του ΠΑΣΟΚ είναι ότι ήδη έχει αποσταλεί εγκύκλιος στις κομματικές οργανώσεις, οι οποίες καλούνται να καταρτίσουν λίστες με τους εκλογικούς αντιπροσώπους, ώστε ανά πάσα στιγμή να εκπροσωπήσουν το κόμμα στα εκλογικά τμήματα. Παράλληλα, άρχισε το έργο της επεξεργασίας των υποψηφιοτήτων με βάση τους εκλογικούς συνδυασμούς του 2007.
Το βασικό έργο της επιλογής των υποψηφιοτήτων θα αναλάβει η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα η οποία συγκροτείται με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το ποια στελέχη θα αναλάβουν την Δυτική Ελλάδα.