Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Μία πρώτη απάντηση

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 9/02/2010 12:17:00 μ.μ.Η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» από το πρώτο φύλλο της κυκλοφορίας της βαδίζει στο δρόμο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης. Το γνωρίζουν καλά οι αναγνώστες της. Αυτoί είναι η μόνη δύναμή της.

Τις τελευταίες ημέρες από διάφορους κύκλους επιχειρείται να δημιουργηθεί «κλίμα» επ’ αφορμής της δημοσκόπησης που διενήργησε για λογαριασμό της η Κάπα Research.

Σ’ αυτούς που προσπαθούν να εξυφάνουν σενάρια με αφορμή ανθρώπινο λάθος συνεργάτη της Κάπα Research σε έναν πίνακα δίνουμε στη δημοσιότητα και εξειδικευμένο πίνακα που θα τους κάνει να καταλάβουν την πραγματική διάσταση του συγκεκριμένου θέματος.

Για όλα τα άλλα και σε όσους βιάζονται να βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και να δημιουργούν σκόπιμες στρεβλώσεις ,η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» επιφυλάσσεται να απαντήσει συνολικά.

Σε όλη όμως τη διαδρομή της η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ απαντάει με την αξιοπιστία της μακριά από κάθε είδους εξάρτηση. Και αυτό θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον.