Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Tελευταίες ειδήσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 7/27/2010 03:16:00 μ.μ.

Δοκίμι. Τη Δευτέρα τρεις ανήλικοι ρομά διέρηξαν το σπίτι 58χρονης στο Δοκίμι του Αγρινίου αφαιρώντας 100 ευρώ και ένα μεταλλικό αναπτήρα. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την παθούσα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς ενώ ο 12χρονος προκειμένου να επιτύχει τη διαφυγή του απείλησε την παθούσα με ψεύτικο πιστόλι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Θέρμο. Θλίψη και ερωτηματικά προκάλεσε στο Θέρμο η αυτοκτονία 36χρονου επιχειρηματία πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα πάνω από τον τάφο της μάνας του.

Κατούνα. 140.000 ευρώ διατίθενται για τη συνέχιση των εργασιών στο Κέντρο Υγείας Κατούνας. Το θέμα πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Κανδήλα Αλυζίας. Τρεις γυναίκες ρομά ηλικίας 23 έως 40 ετών συνελήφθησαν στην Κανδήλα της Αλυζίας καθώς διέρρηξαν οικία 45χρονου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 100 ευρώ.

Αιτωλικό. Στο δίκτυο γιορτών ελληνικής γης εντάχθηκε η γιορτή ψαριού του δήμου Αιτωλικού. Οι ανακοινώσεις έγιναν από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ η γιορτή ψαριού θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Ίναχος. Το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Νομαρχίας και του Δήμου Ινάχου Νομού Αιτωλ/νίας με αντικείμενο αυτής την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Βελτίωση αρδευτικών έργων των Τοπικών Διαμερισμάτων Αμοργιανών – Γιαννοπούλων – Ποδογοράς – Μαλεσιάδας Δήμου Ινάχου», προϋπολογισμού 310.000,00 ευρώ αναμένεται να εγκριθεί στη σημερινή συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου

Λουτρό Αμφιλοχίας. Κίνηση Ενεργών Πολιτών συγκροτήθηκε στο Λουτρό του Δήμου Αμφιλοχίας με σκοπό «να εκφραστούν και να παρέμβουν ενεργά σε ζητήματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των». Όπως αναφέρουν «Η ανάγκη δημιουργίας της Κίνησης προέκυψε από την διάχυτη πλέον άποψη, ότι στο Δήμο μας επικρατεί κλίμα πόλωσης και στείρας αντιπαράθεσης, γεγονός που οδηγεί στην απενεργοποίηση και την απογοήτευση των πολιτών, θίγει την αξιοπρέπεια του συνόλου των κατοίκων ,άλλα πάνω από όλα και κυρίως καταστρέφει τις ανθρώπινες σχέσεις».