Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Οι 11 του ΛΑΟΣ

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 9/16/2009 11:29:00 π.μ.

Αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ. Η λίστα Αιτωλοακαρνανίας αποτελείται από εξής:Γκέκας Κωνσταντίνος του ΦωτίουΓκιόλιας Δημήτριος του Θεοδώρου, Γκουβάτσος Νικόλαος του Παναγιώτη,Δημοπούλου Αικατερίνη του Ανδρέα, Ελευθερίου Σπυρίδων του ΕυσταθίουΘανασούλας Λάμπρος του Φωτίου, Κάκκος Αθανάσιος του Δημητρίου,Καλαβρυζιώτου Σοφία του Κωνσταντίνου, Κουφός Θεόδωρος του ΧρήστουΤσαμπιέρη Βασιλική του Ιωάννη, Φιλιπποπούλου Ουρανία του Νικολάου.
Ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που χθες περιόδευσε μαζί με τα στελέχη του κόμματος στο νομό μας (απ΄όπου και η φωτό), μίλησε στην «Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων» και αναφέρθηκε στο κλίμα του συνάντησε για το κόμμα του στο νομό μας. «Το κλίμα για εμάς θα έλεγα ότι δεν είναι απλά πολύ θετικό αλλά απρόσμενα θετικό, τόσο για τις θέσεις του κόμματός μας, όσο και για τα στελέχη μας στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτή η θετική ανταπόκριση μας κάνει να στοχεύουμε και να αισιοδοξούμε πως θα έχουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από την Αιτωλοακαρνανία για λογαριασμό του ΛΑΟΣ» υποστήριξε .
Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το αν βλέπει αυτοδυναμία για κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα την επομένη των εκλογών, δήλωσε πως «κάθε μέρα που περνά, με τον εμφύλιο σπαραγμό που επικρατεί στη ΝΔ, δημιουργούνται συνθήκες αυτοδυναμίας για το ΠΑΣΟΚ». Για να συμπληρώσει με νόημα πως «ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απαντήσει στο ελληνικό λαό το αμείλικτο ερώτημα : για ποιο λόγο αποφάσισε να παραδώσει την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ;»