Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 6/16/2010 01:06:00 μ.μ.

Διάχυτος είναι ο προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την πορεία των διαδικασιών επιλογής των υποψήφιών του για τις θέσεις των αιρετών περιφερειαρχών, των (μη αιρετών) αντιπεριφερειαρχών και των δημάρχων. Η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αυτοπροτάσεων και ετεροπροτάσεων έληξε την περασμένη Κυριακή και ενώ σε κάθε περίπτωση θεωρήθηκε αναγκαία εντούτοις περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα αντί να τα ξεκαθαρίζει. Δεκάδες αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν να υποβάλλουν υποψηφιότητα, πολλά από αυτά γιατί έχουν βάσιμες ελπίδες να είναι οι εκλεκτοί, άλλα για να κατοχυρώσουν την παρουσία τους στις ευρύτερες διεργασίες ενώ παρεισέφρησαν και υποψηφιότητες προσώπων που απλώς διεκδικούν τα …10 λεπτά δημοσιότητας. Τόνο παρωδίας στη διαδικασία πάντως δίνει το γεγονός πως η ανακοίνωση των ονομάτων (από τη Νομαρχιακή Επιτροπή) περιλαμβάνει και πρόσωπα που βρέθηκαν στη λίστα απλώς από λάθος χειρισμό της ηλεκτρονικής διαδικασίας ενώ δεν περιλαμβάνει πρόσωπα που κατέθεσαν (όπως του Νίκου Μήτση για τη δημαρχία Ξηρόμερου) .


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Νομαρχιακής Επιτροπής (και αφού αφαιρέσαμε από τη λίστα όσους γνωρίζουμε ότι από λάθος συμπεριελήφθη το όνομά τους) την κομματική στήριξη διεκδικούν οι εξής:


Αυτοπροτάσεις


Δήμος Αγρινίου: Παύλος Μοσχολιός, Βασίλης Αντωνόπουλος, Ιωάννης Σελιμάς,


Άκτιο – Βόνιτσα: Σούλης Σουλάκης, Ευάγγελος Κουτιβής, Επαμεινώνδας Τάνταρος, Νικόλαος Βαρβάτος, Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης, Κων/νος Γεροκωστόπουλος


Αμφιλοχία : Απόστολος Κοιμήσης


Θέρμο: Νίκος Κωστακόπουλος, Θεόδωρος Πορφύρης


Μεσολόγγι: Παναγιώτης Κατσούλης, Χρήστος Πετρόπουλος, Δημήτρης Λιαπικος, Δημήτριος Γουλοσπύρος, Χρήστος Στέλιος, Αντώνιος Αλετράς, Ιωάννης Τέγας, Ιωάννης Ατσαλάκης.


Ναυπακτίας: Κων/νος Κανέλος, Ευστάθιος Λουκόπουλος, Ιωάννης Νταουσάνης, Ιωάννης Σπυρόπουλος.


Ξηρομέρου:Γεώργιος Πατσελας, Παναγιώτης Τζαχρήστας, Ερωτόκριτος Γαλούνης, Παναγιώτης Στάικος.


Ετεροπροτάσεις


Δήμος Αγρινίου: κανείς


Άκτιο – Βόνιτσα: Επαμεινώνδας Τάνταρος, Ευάγγελος Κουτιβής.


Αμφιλοχία: Μάρκος Βασίλας


Θέρμο: Θεόδωρος Πορφύρης, Νίκος Κωστακόπουλος.


Μεσολόγγι: Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Χρίστος Βερελής, Χρήστος Πετρόπουλος.


Ναυπακτίας: Ιωάννης Νταουσάνης


Ξηρομέρου: Ιωάννης Λύτρας