Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Eκδηλώσεις

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 2/09/2010 06:05:00 μ.μ.

Έκοψε την πίτα το ΤΕΕ
Το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2010 στο κέντρο «Studio Πιθάρι» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε.Υπήρξε αθρόα προσέλευση εκατοντάδων μηχανικών από όλο τον νομό οι οποίοι και απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.Στην τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μίλησε ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Παπαναστασίου. Μετά την ομιλία του .ακολούθησε δεξίωση των προσκεκλημένων με μουσική συντροφιά από ζωντανή ορχήστρα σε μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη βραδιά.



Ο χορός των Εμπεσιωτών
Ο Σύλλογός των Εμπεσιωτών στην Αθήνα«ο Άγιος Θωμάς» πραγματοποίησε για άλλη μια φορά με επιτυχία τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Όμορφη Νύχτα» στο Γαλάτσι το Σάββατο 31/01. Περισσότερα από 350 άτομα , μέλη, συγχωριανοί, συνδημότες και φίλοι, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν και χόρεψαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Για άλλη μια φορά ευχάριστη έκπληξη η άρτια παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά του Συλλόγου τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.


Οι Κωνωπινιώτες έκοψαν την πίτα τους
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11.00 π.μ σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΤΙΤΑΝΙΑ” Πανεπιστημίου 52-54, Αθήνα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου καθώς και η κοπή της κατ’ έθιμο πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα Μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Κωνωπινιωτών, είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουνε, να συζητήσουνε θέματα που απασχολούν το Σύλλογο και το Χωριό τους, να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα της κουζίνας του Ξενοδοχείου.