Πρωτοσέλιδο

Ένθετο Περιοδικό

Ένθετο Περιοδικό

Αθλητική Πολιτεία

Αθλητική Πολιτεία

Eιρωνίες και αιχμές Αναγνωστόπουλου

Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων | 2/10/2009 07:48:00 μ.μ.

Eπίθεση κατά του νομάρχη και των νομαρχιακών συμβούλων που κατάγονται από το Μεσολόγγι εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και το Πανεπιστήμιο Πατρών που αφορά την εκπόνηση υδρογεωλογικής μελέτης των Ιαματικών Πηγών της Αιτωλοακαρνανίας .Συγκεκριμένα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι υποχρεωμένος ως Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου να … «ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου» το νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας και τους συμπολίτες μας συνεργάτες του, νομαρχιακούς συμβούλους, για την πρωτοβουλία να αναδείξουν τις ιαματικές πηγές της Αιτωλοακαρνανίας.
Οι «ευχαριστίες» μας … έχουν να κάνουν για το γεγονός ότι στις υπό ανάδειξη ιαματικές πηγές δεν περιλαμβάνονται η Αγία Τριάδα και οι Αλυκές Μεσολογγίου που αποτελούν τους κατ’ εξοχήν δημοφιλείς ιαματικούς προορισμούς σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, με χιλιάδες λουόμενους κάθε χρόνο.
Τέλος, ένα ακόμη μεγάλο «ευχαριστώ»… για το ότι σε έκδοση εντύπου από τη Νομαρχία για τα ιαματικά λουτρά της Αιτωλοακαρνανίας ουδεμία αναφορά έγινε σ’ αυτά της Αγίας Τριάδας και των Αλυκών».